Ny prisliste – vi har hævet gebyret for papirregninger

Ved årsskiftet er vores nye prisliste for vand, spildevand og tømningsordning trådt i kraft. I vores nyhedsbrev skrev vi i december om nogle mindre takststigninger.

Vi skrev også i en nyhed i december om nye regler for tømningsordningen. Resultatet af de nye regler fremgår af den nye prisliste.

Det samme gør et højere gebyr for udsendelse af regning med fysisk brev, som vi har hævet, så det nu ligger på niveau med vores nabokommuners forsyningsselskabers.

Vi har hævet gebyret af flere årsager: For det første for at dække de reelle omkostninger forbundet med udsendelse af fysiske breve og for det andet, fordi vi ønsker at støtte op om udviklingen mod digitale løsninger frem for papirløsninger til gavn for miljøet.

Vi opfordrer vores forbrugere til i stedet at tilmelde sig e-Boks og Betalingsservice. Du kan spare fakturagebyret på 43,75 kr. pr. regning, hvis du får regningen elektronisk i f.eks. e-Boks i stedet for at få en papirregning med posten.

Hvis du tilmelder dig Betalingsservice, undgår du desuden at blive opkrævet et gebyr på 21,88 kr. for opkrævning med indbetalingskort (og eventuelle rykkergebyrer, hvis du af og til glemmer at betale dine regninger til tiden).

Find den nye prisliste her.