Nyhedsarkiv

Overskrift:

CORONA: Vores drift under udbruddet

Publiceringsdato:
12/03/2020
Brødtekst:

Sidst redigeret d. 11. maj


I NK-Forsyning skærper vi nu vores forholdsregler i forbindelse med myndighedernes påbud og anbefalinger om tiltag for at afbøde effekten af coronavirus/COVID-19. Forsyningen skal handle ansvarligt, både overfor samfundet og for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.


I NK-Forsyning har ledelsen besluttet, at vi går i nødberedskab fra og med fredag d. 13. marts og foreløbig frem til og med d. 14. juni  2020. Det betyder konkret, at vi lukker for den personlige kundekontakt og henstiller til, at kunder og samarbejdspartnere bruger telefonisk kontakt eller mail. Dørene vil være låst på vores adresser.


Der er telefonbetjening i åbningstiden, men der kan opstå længere ventetid end sædvanligt, da alle medarbejdere med ikke-kritiske arbejdsfunktioner arbejder hjemmefra.


Vi opretholder den vanlige vagtordning uden for normal arbejdstid, samt alle arbejdsfunktioner, der varetager opgaver, der er kritiske for forsyningssikkerheden af levering af vand og elektricitet, samt afledning af spildevand.


Vores telefonnr. til almindelige henvendelser inden for normal arbejdstid, samt vagttelfonnr. ved akutte driftsforstyrrelser uden for normal åbningstid er: 55 78 51 50.


Åbningstider for telefonbetjening er:

Mandag-torsdag: 9-15. Fredag: 9-12.30.


Billede af infoplakat om lukket grundet corona 2020