Nyhedsarkiv

Overskrift:

Den 15. juni åbner vi igen dørene for kunder og medarbejdere

Publiceringsdato:
12/06/2020
Brødtekst:

På mandag d. 15. juni åbner vi igen vores døre, så kontorfolk og driftsfolk kommer tilbage til ”normal” drift, og kunder kan møde fysisk op i vores kundeservicecenter. Det gør vi, fordi smittetrykket nu er lavt, og myndighederne har givet grønt lys til, at kontorfolk i offentligt regi her på Sjælland kan møde ind igen. Vi henstiller dog til, at man fortsat holder den anbefalede afstand og benytter håndspritstanderen ved indgangspartiet.


Hos NK-Forsyning gik vi i nødberedskab og lukkede for den personlige kundekontakt fredag d. 13. marts. Siden har dørene været låst på vores adresser, og alle medarbejdere med ikke-kritiske arbejdsfunktioner har arbejdet hjemmefra.


Her tre måneder efter er det nu ved at være tid til at vende tilbage til mere normale tilstande, da driftsfolkenes arbejdsområder og funktioner kræver tilstedeværelse på vores produktionsanlæg, og vores virksomheders kerneydelser risikerer at blive forringet, hvis vi ikke åbner igen. Vi er også tvunget til at prioritere vores forpligtigelse til at beskytte miljøet. Tillige står vi overfor en ferieperiode, hvor vi ikke kan levere samme kvalitet, hvis ikke vi lader driftsfolk og øvrige medarbejdere møde ind på arbejdspladsen på fuld tid igen.