Nyhedsarkiv

Overskrift:

Har du modtaget en sms om afvigende vandforbrug?

Publiceringsdato:
16/03/2021
Brødtekst:

D. 16. marts 2021 har vi startet et nyt tiltag, hvor vi fremover ugentligt trækker en liste over de elektroniske målere, der p.t. udsender en kode om, at der er registreret et afvigende forbrug på adressen. Denne liste bruger vi til at sende en sms-advarsel til de pågældende forbrugere.*


Har du modtaget en sms fra os med en advarsel om, at dit vandforbrug er afvigende, betyder det sandsynligvis, at der er sket en pludselig kraftig stigning i vandforbruget på din adresse, eller at vi kan se, at din måler i minimum et døgn på intet tidspunkt har stået stille – det vil sige, at hele døgnet rundt er der sket et konstant vandforbrug på din adresse.


Hvis du selv er klar over, hvorfor – f.eks. hvis du har fyldt et stort badebassin, dine børn har leget vandkamp eller glemt at slukke for vandhanen i mange timer, eller du godt ved, at dit toilet løber og ikke har fået afkalket det endnu – er det ikke sikkert, at du behøver bekymre dig, men vi vil alligevel gerne have dig til at tjekke din vandmåler.


Det er vigtigt at holde løbende øje med måleren og det viste forbrug for at sikre, at eventuelle utætheder, vandbrud o.l. bliver opdaget hurtigt. Formålet er også, at vi gerne vil hjælpe vores forbrugere med at passe på den vigtige ressource, som vores drikkevand er, og udnytte de nye digitale teknologier i vores målere og antennenetværket.


Se målervejledningen og læse mere om, hvad årsagen kan være til, at vi har registreret et afvigende forbrug hos dig.


* Har du hemmeligt nr. eller mobil via dit arbejde, så dit mobilnr. ikke er registreret på din adresse i offentlige adressedatabaser (f.eks. Kraks)? Så kan vi sandsynligvis ikke sende dig en sms, da vi ikke har dit nummer. Du skal i dette tilfælde derfor selv tilmelde dig sms-servicen, hvis du gerne vil modtage advarsler om afvigende forbrug.