Nyhedsarkiv

Overskrift:

Læs nyhedsbrev nr. 4 2021

Publiceringsdato:
15/12/2021
Brødtekst:

Billede af Nyhedsbrev 4 2021

I årets sidste nyhedsbrev kan du læse, hvordan taksterne kommer til at se ud i 2022 og om det kommende valg af forbrugerrepræsentanter til vores bestyrelser, som man kan stille op til fra 12. januar. 


Vi har også et større tema om rent drikkevand med både en status på vores egen drikkevandskvalitet, prøveresultater i mere overskueligt format på vores hjemmeside, en undersøgelse af danskernes holdning til, hvor ”rent” deres vand skal være, samt om yderligere 3 nye stoffer, drikkevandet fremover løbende skal testes for.


Du kan også læse om de foreløbige resultater af vores forsøg med insektvenlige regnvandsbassiner, om vores nye driftsleder for vand og hans både fysiske og udviklingsmæssige rejse hertil, samt om PFAS fundet i vores centralrenseanlæg.


Vi fortæller desuden om vores deltagelse i den nationale epidemiovervågning, 30 nye ladestandere til hjemmeplejebilerne i Næstved Kommune og om et nyt toiletspil, du kan spille i BIO Næstved i januar, februar og marts samt på vores hjemmeside allerede nu.


LÆS NYHEDSBREVET


Læs tidligere nyhedsbreve