Nyhedsarkiv

Overskrift:

Læs nyhedsbrev nr. 1 2022

Publiceringsdato:
16/03/2022
Brødtekst:

Billede af Nyhedsbrev 1 2022

Første nyhedsbrev i 2022 er nu offentliggjort, og i det opfordrer vi jer til at stemme til forbrugervalget, hvor der skal vælges to forbrugerrepræsentanter, som skal sidde i NK-Forsyning og datterselskabers bestyrelser i de næste fire år. Du kan stemme fra d. 15. til d. 30. marts.


Vi har desuden indført en whistleblowerordning, som du kan læse mere om i nyhedsbrevet. Du kan også læse om vores arbejde med at lave en ny transformerstation, der skal forsyne de nye eldrevne bybusser med strøm.


Vi fortæller desuden om baggrunden for, hvorfor vi arbejder på at inddele vores vandledningsnet i stadig flere sektioner, samt om påfyldelsen af nyt filtermateriale på Hjelmsølille Vandværk.


I nyhedsbrevet kan du desuden blive klogere på miljøministerens nye vandmiljøplaner, der er sendt i høring, samt på NKE-Elnets nye netudviklingsplan, der kommer i høring fra 1. april.


Nyhedsbrevet indeholder desuden en påmindelse om at beholde sit NemID lidt endnu, da det stadig skal bruges til login en del steder – bl.a. i vores selvbetjening.


LÆS NYHEDSBREVET


Læs tidligere nyhedsbreve