Nyhedsarkiv

Overskrift:

Problemer med voldsomt regnvejr i Næstved

Publiceringsdato:
21/05/2019
Brødtekst:

Vi oplever et voldsomt regnvejr her til morgen/formiddag i Næstved, hvilket udfordrer vores kloaksystem og betyder flere veje, hvor kloakdæksler skydes op, og veje står under vand.


Derfor kan det være svært at komme igennem på vagttelefonen, og vi vil derfor bede om tålmodighed. Hvis du har behov for assistance, så kontakt os på hovednummeret 55 78 51 50, så noterer vi navn, telefonnummer og adresse.


Vi sender mandskab ud løbende, som opgaverne noteres. Vores første prioriteter er dog der, hvor trafikken bliver påvirket af vandet.


Hele vores mandskab er i fuld gang med at lægge dæksler på plads og sørge for afspærring, hvor nødvendigt. Vi har desuden indkaldt ekstra mandskab fra Arkil til at assistere os med opgaven.


I må meget gerne sende en mail med adresser på, hvor der har været problemer med kloakkerne til spildevand@nk-forsyning.dk, da vi bruger denne information til at opdatere vores modeller til planlægningen af fremtidens kloakker.


På den måde kan I hjælpe os med at blive endnu bedre til at forebygge og håndtere problemer ved ekstremt vejr, som vi jo forventer mere af i fremtiden.