Næstved Kommunes ejerstrategi

Byrådet i Næstved har d. 25. juni 2019 vedtaget ny ejerstrategi for NK-Forsyning A/S.


Den nye ejerstrategi tager blandt andet udgangspunkt i ’Kodeks for god selskabsledelse i kommunale selskaber’, der er udarbejdet af forsyningsselskabernes brancheorganisation DANVA og en række af sektorens andre brancheforeninger. Kodekset minder om de eksisterende Corporate Governance-anbefalinger, udarbejdet af Komiteen for god Selskabsledelse, som siden 2001 har været gældende for børsnoterede selskaber og finansielle institutioner.


Den nye ejerstrategi tegner et billede af Næstved Kommunes rationale med ejerskabet af NK-Forsyning (som kommunen ejer 100 %), forventningerne til forsyningsselskabets målsætninger og den overordnede strategiske ramme, som selskabet forventes at arbejde indenfor.


Læs Næstved Kommunes ejerstrategi for NK-Forsyning


Få hurtigt overblik over strategien i vores kortværktøj

Herunder kan du se et kort med de overordnede temaer og målsætninger i ejerstrategien.


Ved at klikke på fanerne øverst kan du navigere til den forsyningsart/-område, som du ønsker at se strategien for. Klikker du på ikonerne i venstre side, kan du se tekstbokse med strategiens forskellige emner for hvert forsyningsområde.


Hvis du vil forstørre kortet i browseren, kan du gøre det ved hjælp af firkantsymbolet i nederste venstre hjørne. Det samme gælder, hvis du vil formindske det igen.