Tilmeld e-Boks

Du kan spare fakturagebyret på 43,75 kr. pr. regning, hvis du får regningen elektronisk i f.eks. e-Boks i stedet for at få en papirregning med posten. Ønsker du at modtage regninger og anden kundekommunikation direkte i din e-Boks, kan du tilmelde dig e-Boks.


Hvis du også tilmelder dig betalingsservice, undgår du desuden at blive opkrævet et gebyr på 43,75 kr. for opkrævning med indbetalingskort.


Bemærk, at vi skal have dit CPR-nummer for at kunne sende dig breve via e-Boks. Dette skyldes, at e-Boks benytter dit CPR-nummer til at sikre entydig identifikation. Du kan oplyse os dit CPR-nummer ved at logge på selvbetjeningen. I henhold til gældende lovgivning om databeskyttelse må vi dog kun opbevare dit CPR-nummer, hvis vi har dit samtykke hertil. Du kan derfor samtykke samme sted.


Læs mere i vores Persondatapolitik.


OBS: NK-Forsyning er ikke en offentlig virksomhed. Hvis du har tilmeldt NK-Forsyning til e-Boks, er du derfor ikke fritaget for at modtage elektronisk post, med mindre du selv aktivt framelder dig breve fra os via e-Boks.